Leveranse

Home > Leveranse

Leveranse

Fraktmetoder
Vi sender våre produkter verden over, og alle pakker sendes veldig diskret. Produktene ompakkes med ekstrem forsiktighet og forholdsregler, spesielt for å minimere forsendelsesvolumet. Vår organisasjons navn eller noe annet som vil innebære farmasøytisk innhold i pakken, brukes aldri i våre forsendelser. Størrelsen på pakkene våre er aldri større enn det som ville føre til unødvendig mistanke. Hvis bestillingen er for stor til å passe til en av disse pakkene, blir ordren automatisk delt inn i to eller flere pakker (alltid inkludert i S & H-avgifter). Forsendelser er laget fra ulike fraktpunkter i forskjellige europeiske land.

Hvor lenge er hele bestillingsprosessen og frakt?
Bestillingsbekreftelse med instruksjoner for hvordan du gjør betaling sendes til din e-postadresse etter at du har sendt inn bestillingen din. Når betalingen er mottatt, behandler og sender vi bestillingen din innen 2 virkedager. Frakttidspunktet vil avhenge av ulike faktorer som for eksempel forsendelsesmetoden, posttjeneste effektivitet, fortolling, internasjonal transitt mv. Derfor kan vi bare gi deg en tilnærming basert på vår statistikk og tidligere erfaring.

Levering er vanligvis innen 2 virkedager etter sending. Ordrer sendes innen 24 timer etter at betalingsoppgjøret er mottatt eller mottatt.

Hvordan sendes produkter?
Vi sørger for at alle pakkene sendes med maksimal skjønn. Siden resept er sendt, blir produktene fjernet fra de originale boksene og ompakket med stor forsiktighet og forholdsregel, spesielt for å minimere forsendelsesvolumet. Vår organisasjons navn er ikke angitt på noen pakke, og fraktene er gjort fra ulike fraktpunkter i Europa etablert i forskjellige land for å sikre maksimal skjønn og høyest sannsynlighet for vellykket levering. Med skikker har vi 99% suksess til USA, 100% suksess til ethvert EU-land.

X