Retur- og tilbakebetalingspolitikk

Home > Retur- og tilbakebetalingspolitikk

Retur- og tilbakebetalingspolitikk

90 DAGS HÅNDTERINGSGARANTI

Vi får det, du bestilte noe, og det var ikke det du trodde.

Enhver bestilling kan tilbakebetales dersom produktet ikke åpnes og forblir i en forseglet pakke innen 90 dager etter bestillingsplassering. Vi utsteder full refusjon av betalingen din etter at vi har mottatt pakken tilbake til et av varehusene våre. Vi refunderer deg via samme betalingsmåte som du betalte. Du mottar hele kjøpsprisen på produktet minus eventuelle fraktkostnader (med mindre det var feilen vår) innen 3 virkedager etter at pakken er levert tilbake til oss. Hvis 90 dager har gått siden kjøpet, beklager vi, men vi kan ikke akseptere denne varen som retur.

HVORDAN GJØR EN RETURN

Plasser gjenstander du returnerer i solid emballasje. Pass på at alle gjenstander er pakket tett og sikkert. Vi er ikke ansvarlige for brudd under forsendelse av returnerte varer.

Angi om du ønsker en bytte eller refusjon.

Lag en kopi av innkjøpsordren som ble vedlagt din opprinnelige ordre, marker elementene du returnerer, og legg kopien i esken med produktene.

Bruk postadressen fra vår epost som vi vil gi oss ved mottak av din forespørsel om tilbakebetaling.

Ta pakken til ønsket transportsted for å få den levert til oss. (Hvis du returnerer et produkt på grunn av en feil eller en feil gjort av oss, vennligst ta med en kopi av fraktkvitteringen din med pakken, så vi kan refundere fraktkostnadene dine.)

Du mottar en e-post som bekrefter tilbakeleveringsforespørselen.

Refusjon skal ordnes innen 3 virkedager etter at produktene er levert til vårt lager.

Et par spesielle tilfeller

Hvis du returnerer 12 eller flere av de samme produktene, vil det være en 15% restocking avgift på grunn av lager kontroll og de irriterende holdbarhet grenser.

Når du returnerer varer fra en bestilling som opprinnelig kvalifisert for gratis frakt, trekkes $ 5,95 fra din totale refusjon hvis den nye bestillingsverdien (mindre retur) er mindre enn $ 49.

X